Näin se toimii

OK Limiittin hakeminen on varsin helppoa ja kätevää. Valitset vain haluamasi nostettavan summan, täytät lainahakemuksemme ja saat lainapäätöksen heti. Myönnettävä lainasumma on aina 2100€, mutta voit tehdä nostoja aina tarpeidesi mukaan niin online-palvelussamme kuin tekstiviestillä. Miniminosto on 50€, ja halutessasi voit nostaa koko 2100€ lainasumman kerralla tilillesi. Mikäli puolestaan et tee nostoja, ei sinulle aiheudu kuluja.

Usein on niin, että useille asiakkaistamme tulee samoja asioita ja kysymyksiä mieleen. Jotta kaikki keskeisimmät asiat olisivat helposti löydettävissä yhdeltä ja samalta sivulta, keräsimme ne yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi Usein kysytyt kysymykset –osioon. Rahan siirtäminen tilille on helppoa, ja tarkemmat ohjeet pääset tarkastamaan Nosto tilille –sivultamme.

 

 

OK Limiitti, markkinoiden ensimmäinen tasaeräinen limiittilaina

OK Limiitti -laina on tätä päivää. Useissa limiittilainoissa takaisinmaksuohjelma on jokin tietty prosentti käytetystä limiittilainasta. Kuuntelimme asiakkaitamme ja selkeytimme takaisinmaksua, jotta asiakkaamme tietävät tasan tarkkaan mitä ja miten maksavat lainaansa pois. Siksi OK Limiitin takaisinmaksuerä on aina 130 € kuukaudessa ei enää arvailuja siitä kuinka paljonko pitää kuukausittain maksaa takaisin.

OK Moneyn limiittissä luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain tarpeesi mukaan ja laskun saat kerran kuukaudessa. Nostoissa ei ole rajoituksia eikä yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota.

Kun haet lainaa, saat luottopäätöksen heti. Rahat siirrämme tilillesi heti, kun hakemus on käsitelty loppuun.

Limiittilainat yleistyivät hurjasti, kun perinteiset pikalainat ja pikavipit poistuivat markkinoilta lakimuutoksen myötä kesäkuussa 2013. OK Money on sen perustamisvuoden 2005 jälkeen myöntänyt lainoja sadoilletuhansille suomalaisille. Asiakastyytyväisyys on alusta asti ollut toiminnan kulmakiviä. Siinä missä pikavippi on epäonnistunut, OK Limiittii onnistuu voit luottaa siihen, että OK Money Limiitti on suunnitelmallinen ja turvallisin lainamuoto.

Huomion arvoista on, että yritys on ollut Suomen Taloustutkimuksen ”Suomen Pienlainat ja Kulutusluotot” tutkimuksen voittaja mm. vuosina 2008, 2010, 2012 ja 2013.

  

Haluatko lyhennysvapaata OK Limiitillesi?

Lyhennysvapaa kuukausi koskee OK Limiitin asiakkaita, jotka ovat lyhentäneet lainaansa minimissään kolme kertaa. Lyhennysvapaana kuukautena maksat laskustasi vain korot ja kulut. Lyhennysvapaa kuukausi aktivoidaan helposti tekstiviestitse. Palvelumme on maksuton. Voit hyödyntää lyhennysvapaata kahdesti 12 kuukauden aikana, mikäli olet lyhentänyt lainaasi kolmen laskun verran.

Tutustu lyhennysvapaisiin kuukausiin  

 

Kuinka OK Limiitin takaisinmaksu määräytyy?


Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49 %. Me emme peri erillistä nostopalkkiota nostetuista summista. Esimerkiksi pikavippeihin verrattuna uusi lainamuoto on erittäin edullinen. Voit valita eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Laskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana. Suosittelemme valitsemaan eräpäiväksi päivän, joka on lähempänä omaa palkkapäivääsi.

 
Lähetämme sinulle laskun kerran kuussa. Maksa vähintään laskussa näkyvä lyhennys tai halutessasi sitä suurempi summa. Jos haluat maksaa lainan kokonaan pois, ota aina yhteyttä asiakaspalveluun. Voit maksaa lyhennyksen pois jo etuajassa, eikä siitä luonnollisesti aiheudu sinulle lisäkuluja. Lainasumma pysyy kuitenkin aina lainaehtojen mukaisena. Halutessasi voit tehdä myös ylimääräisiä suorituksia lainaasi milloin haluat. Käytä samaa viitenumeroa koko laina-ajan.

 

 

Heräsikö kysymyksiä?

Ammattitaitoinen ja palveleva asiakaspalvelumme on sinua varten ja tavoitat heidät jokapäivä ma-pe kello 7-22 ja la-su kello 9-21.