Tervetuloa tutustumaan OK Moneyn limiittilainaan!

OK Money tarjoaa helpotusta arkielämäsi talouteen, kun kiperin rahantarve pääsee yllättämään.

OK Limiitti on 2100 euron limiilttilaina, josta voit tehdä nostoja juuri omien tarpeidesi mukaan. Nostot voivat olla mitä tahansa 50 ja 2100 euron väliltä. OK Limiitin hakeminen on vaivatonta ja nopeaa, alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa niin verkossa kuin mobiilissa. Me tiedostamme, että arkielämä voi tuoda mukanaan ikäviäkin yllätyksiä jotka vaativat rajoitusta nopeasti. Jokainen meistä on saanut joskus isomman laskun, kuin on budjettiin suunnitellut. Joskus myös vain tarvitsemme joko satasen loppuviikoksi tai suuremman summan kattamaan loppukuun menoja. Tällöin tarvitsemme nopeita, joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja.

Näistä syistä haluammekin olla arkielämän taloutesi rahoituskumppanisi, valmiina paikkamaan rahoituksen tarpeitasi niin pienemmissä kuin suuremmisakin menoissa. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain kiinteissä tasaerissä. Mikäli et tee nostoja, sinulle ei synny kuluja.

 • Jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
 • Luottopäätös minuuteissa
 • Nostot 50 – 2100 euron välillä
 • Takaisinmaksu kiinteissä kuukausierissä
 • Ei nostoja, ei kuluja. Ei myöskään ikäviä piilokuluja
 • Turvalliset ja nopeat rahansiirrot tilillesi heti
 • Takaisinmaksu kerran kuukaudessa
 • Yksi laina, joka on käytössäsi aina

Kenelle OK Limiitti sopii?

Joustolaina sopii joustavaksi limiittilainaksi arkielämän yllättäviin menoihin ja tilapäiseen lainatarpeeseen. Lainan saannin edellytyksinä on, että olet raha-asiasi tunnollisesti hoitanut 20 – 75-vuotias vakituisesti Suomessa asuva. OK Limiitti on vakuudeton laina, jonka saamiseksi luottotietojesi on oltava kunnossa.

Hae OK Limiittiä

Nostojen tekeminen on helppoa ja vaivatonta

OK Limiittiä voit nostaa tilillesi helposti tilillesi ensimmäisen kerran jo lainahakemuksen yhteydessä. Nostokuluttomia nostoja voit tehdä jatkossa aina niin tekstiviestillä kuin kirjautumalla Online-palveluumme. Tarkemmat nosto-ohjeet löydät täältä. Nostojen lukumäärää ei ole rajoitettu, joten voit tehdä nostoja limiittisi puitteissa ilman kuukausi- tai kertarajoituksia. Tekemäsi nostot siirretään tilillesi käytettäväksi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe klo 07:00-22:00 sekä la-su klo 09:00-21:00. Osaavan asiakaspalvelutiimimme tavoitat numerosta 0200 90 900 sekä sähköpostitse asiakaspalvelu@okmoney.fi.

 

Meiltä saat myös lyhennysvapaita kuukausia

OK Limiitin asiakkaana sinulla on mahdollisuus myös lyhennysvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaita kuukausia voit käyttää kaksi kertaa 12 kuukauden aikana, kun olet lyhentänyt OK Limiittiäsi vähintään kolmen laskun verran eikä sinulla ole erääntyneitä laskuja.Lisätietoja löydät täältä.

OK Money on vastuullinen ja luotettava luotonantaja

OK Money on vastuullinen luotonantaja. Vastuullisena toimijana haluammekin varmistua takaisinmaksukyvystäsi, sillä emme halua sinun tai muiden asiakkaidemme joutuvan taloudelliseen ahdinkoon. Aikomuksemme on juuri päin vastainen – haluamme nimenomaan tuoda taloudellista apua ja helposta arkielämän taloutesi eri tilanteisiin. Ihmislähtöisyys ja vastuullisuus ovat toimintamme kulmakiviä. Varmistuaksemme takaisinmaksukyvystäsi, pyydämme sinulta muutaman tiedon omaan talouteesi liittyen. Teemme kaikille asiakkaillemme hakemusprosessin aikana tuloselvityksen joka kestää vain hetken Instantorilla. Mikäli sinulla herää kysyttävää hakemusprosessimme aikana,  ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua joko puhelimitse numerossa 0200 909 900 taikka sähköpostitse asiakaspalvelu@okmoney.fi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe 8-21 sekä la-su 9-20.

Lainahakemuksiamme otamme vastaan kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa. Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää. Asiakkaidemme antamat korkeat arvostelut palvelustamme ovat yksiö suurimpia ylpeydenaiheitamme luotettavan lainamme sekä loistavan asiakaspalvelutiimimme ohella. OK Money tekee lainanhaustasi vaivatonta, helppo ja nopeaa!

 • Alustava lainapäätös muutamassa minuutissa
 • Lainanhaku toimii niin verkossa kuin mobiilissa
 • Osaava ja iloinen asiakaspalvelumme
 • Jo yli 400,000 lainahakemusta
 • Luotettava kumppani arkielämän talouteen
 • Lainaa nopeasti ja turvallisesti
 • Huolehdimme asiakkaistamme
 • Meille ei ole tyhmiä kysymyksiä, meihin saa olla aina yhteydessä.

Kuinka OK Limiitin takaisinmaksu määriytyy?


Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49 %. Me emme peri erillistä nostopalkkiota nostetuista summista. Esimerkiksi pikavippeihin verrattuna uusi lainamuoto on erittäin edullinen. Voit valita itse eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Laskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana. Suosittelemme valitsemaan eräpäiväksi päivän, joka on lähempänä omaa palkkapäivääsi.

 
Lähetämme sinulle laskun kerran kuussa. Maksa vähintään laskussa näkyvä lyhennys tai halutessasi sitä suuremman summan. Jos haluat maksaa lainan kokonaan pois, ota aina yhteyttä asiakaspalveluun. Voit maksaa lyhennyksen pois jo etuajassa, eikä siitä luonnollisesti aiheudu sinulle lisäkuluja. Lainasumma pysyy kuitenkin aina lainaehtojen mukaisena. Halutessasi voit tehdä myös ylimääräisiä suorituksia lainaasi milloin haluat. Käytä samaa viitenumeroa koko laina-ajan.Mikäli jostakin syystä lasku ei ole tullut lainanottajalle kymmenen päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä tai olet hukannut laskun, tulee asiakkaan ottaa omatoimisesti yhteyttä OK Money:n.