Unohda 100 euron pikavippi ja hae joustavaa OK Limiittiä

Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita, jolloin tarvitsee lainaa nopeasti ja helposti. Ehkä arkielämä yllättää suuremmalla sähkölaskulla tai ehkä vain tarvitset 100 euroa viikolle. Unohda 100 euron pikavippi ja hae joustavaa OK Limiittiä. OK Moneyn 2100 euron limiittilaina toimii kuin entisaikojen pikavippi, josta on teet helposti pienempiäkin nostoja kun rahan tarve on akuutti. Verrattuna pikavippiin, OK Limiitti tarjoaa huomattavasti edullisemman vaihtoehdon.

Pikavipin helppous ja nopeus sisältyy myös OK Limiitin ominaisuuksiin, mutta pikavippien huimat korot on unohdettu. OK Limiitissä saat aina 2100 euron luottopäätöksen ja maksat vain tekemistäsi nostoista. Voit tehdä nostoja 50 – 2100 euron välillä kulloisenkin tarpeen mukaan. Tiedät aina mistä maksat, sillä takaisinmaksu tapahtuu aina kiinteissä 130 euron erissä kuukausittain. Pienempien summien nosto toimii pikavipin tavoin helposti tekstiviestillä tai kirjautumalla Online-palveluumme. Tehdyt nostot siirretään tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21.

Joustava OK Limiitti korvaa kalliit pikavipit

Nopea ja helppo

Kun budjettisi näyttää 100 euron vajetta, OK Limiitti tuo nopean avun pikavippien tavoin. Voit myös tehdä nostoja suuremmillakin summilla aina kulloiseenkin rahatarpeeseen soveltuen, sillä saat lainapäätöksen aina 2100 euron OK Limiitille. Pikavippien helppous ja nopeus pohjautui pitkälti lainan haunprosessin vaivattomuuteen sekä rahojen nopeaan saamiseen tilille.Nämä ominaisuudet löydät joustavasta OK Limiitistä, kuitenkin ilman entisaikojen pikavippien haittapuolia, kuten piilokuluja taikka huiman korkeiksi nousevia korkoja

Vaivaton hakeminen verkossa

OK Limiitin hakeminen tapahtuu helposti sekä verkossa että mobiilissa. Alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa sekä rahat tilillesi hetkessä. Ajatus on hyvin yksinkertainen. Täytät vain hakemuksen, teet tarvittavia nostoja ja maksat vain käyttämästäsi lainasta. Rahantarpeesi on paikattu nopeasti, helposti ja luotettavasti.

Hae OK Limiittiä

Kuinka OK Limiitin takaisinmaksu määriytyy?

 

  • Laskutus kerran kuussa
  • Tasaerissä lyhennettävä laina
  • Takaisinmaksu kiinteissä tasaerissä
  • Lyhennysvapaita kuukausia kaksi kertaa / 12 kk
  • Ei nostoja, ei kuluja. Ei myöskään ikäviä piilokuluja
  • Voit maksaa aina halutessasi enemmän, ilman lisäkuluja
  • Yksi laina, joka on käytössäsi aina
  • Ei avaus- tai nostokuluja

OK Limiittilaina on limiittilainamarkkinoiden ensimmäinen tasaeräinen laina, jonka lyhennys on 130 euroa kuukaudessa. Takaisinmaksuohjelmamme on selkeä ja läpinäkyvä, piilokustannuksia et meiltä löydä. Tiedät aina mistä maksat. Meillä ei myöskään ole avausmaksuja tai nostopalkkioita. Jos et tee nostoja, ei sinulle myöskään aiheudu kuluja. Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49% ja laskutuslisämme on 6,90 €. Todellinen vuosikorkomme max. 70,47%.

Entisiin pikavippeihin verrattuna lainamme on siis hyvinkin edullinen. Eräpäiväksi voit valita joko kuun 15. tai kuukauden viimeisen päivän. Eräpäivä ei ole vaihdettavissa laina-aikana ja suosittelemmekin valitsemaan eräpäiväksi päivän, joka on lähimpänä omaa tilipäivääsi.

Lasku saapuu kerran kuussa, josta maksetaan vähintään laskussa näkyvä lyhennys. Jos haluat maksaa lainasi kerrallaan pois, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkempia ohjeita varten. Lyhennyksen voi myös maksaa takaisin jo etuajassa, eikä se aiheuta lisäkustannuksia. Ylimääräisiä suorituksia voit tehdä milloin vain. Viitenumerosi säilyy samana koko laina-aikasi. Mikäli lasku ei ole saapunut kymmenen (10) päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä tai laskusi on kadonnut, ota rohkeasti yhteyttä OK Moneyn asiakaspalveluumme tai iKassan asiakaspalveluumme.