Unohda 100 euron pikavippi ja hae joustavaa OK Lainaa

Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita, jolloin tarvitsee lainaa nopeasti ja helposti. Ehkä arkielämä yllättää suuremmalla laskulla tai ehkä vain tarvitset rahaa juuri nyt. Unohda 100 euron pikavippi ja hae joustavaa OK Lainaa. OK Laina on kertalaina toimii kuin entisaikojen pikavippi, joka auttaa kun rahan tarve on akuutti. Verrattuna pikavippiin, OK Limiitti tarjoaa huomattavasti edullisemman vaihtoehdon.

Pikavipin helppous ja nopeus sisältyy myös OK Lainan ominaisuuksiin, mutta pikavippien huimat korot on unohdettu. OK Limiitissä saat alustavan luottopäätöksen heti. Voit hakea lainaa 4000-10 000 euron välillä kulloisenkin tarpeen mukaan. Myönnetty laina siirretään tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe klo 9-17.

Joustava OK Laina korvaa kalliit pikavipit

Nopea ja helppo

Kun budjettisi näyttää vajetta, OK Laina tuo nopean avun pikavippien tavoin ja OK Lainalla voit hakea suurempaakin lainaa aina kulloiseenkin rahatarpeeseen soveltuen aina 10 000€ asti. Pikavippien helppous ja nopeus pohjautui pitkälti lainan haunprosessin vaivattomuuteen sekä rahojen nopeaan saamiseen tilille.Nämä ominaisuudet löydät joustavasta OK Lainasta, kuitenkin ilman entisaikojen pikavippien haittapuolia, kuten huiman korkeiksi nousevia korkoja

Vaivaton hakeminen verkossa

OK Limiitin hakeminen tapahtuu helposti sekä verkossa että mobiilissa. Alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa sekä rahat tilillesi hetkessä asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Ajatus on hyvin yksinkertainen. Rahantarpeesi on paikattu nopeasti, helposti ja luotettavasti.

Hae OK Lainaa

OK Lainan takaisinmaksun määriytyminen

OK Lainan takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa siunun valitsemallasi laskutustavalla. Uskomme vahvasti takaisinmaksuohjelmalle avoimuuteen ja selkeyteen. Piilokuluja ei meiltä löydä ja tiedän aina, mistä maksat. OK Laina ei sisällä avausmaksuja tai nostopalkkioita.

Vuotuinen nimelliskorko on 19,40 %, tilinhoitomaksu 11€/kk. Lainan todellinen vuosikorko: 23,96-27,73 % riippuen lainan koosta ja laina-aikaa saat lainallesi 36-84 kk

Eräpäiväksi voit valita joko kuun 15. tai kuukauden viimeisen päivä. Usein asiakkaamme valitsevat eräpäivän, joka on mahdollisimman lähellä heidän tilipäiväänsä. Eräpäivävalintasi säilyy koko laina-ajan.

Lasku saapuu kuukausittain joko sähköisesti tai halutessasi postitse. Laskusta maksetaan osoitetulla viitenumerolla laskun summa. Halutessasi saat lyhentää lainaasi enemmän ja nopeammin, jos haluat. Tästä ei aiheudu sinulle lisäkuluja. Jos haluat maksaa lainasi kokonaisuudessaan kerralla takaisin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tarkempia maksuohjeita varten. Jos uusinta laskuasi ei ole saapunut kymmenen (10) päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.