Unohda 200 euron pikavippi - hae joustavaa OK Limiittiä

Meistä jokainen kohtaa arkielämässä tilanteita, jolloin 50 tai 200 euron puuttuminen lompakosta voi aiheuttaa tuskaa, silloin kun tarve olisi akuutti. Ehkä ruokakulut olivatkin tässä kuussa odotettua suuremmat tai vakuutusmaksut muistuttivat läsnäolollaan. Rahaa tulisi käyttötarkoituksesta huolimatta saada nopeasti ja vaivattomasti. Unohda 200 euron kalliit pikavipit ja ota avuksesi OK Limiitti.

OK Limiitti toimii entisaikojen pikavippien tavoin, mutta esimerkiksi ikävät piilokulut ja taivaita hipovat kalliit korot on unohdettu. OK Limiitissä saat alustavan lainapäätöksen aina 2100 euron summalle, josta voit tehdä nostoja aina tarpeidesi mukaan kätevästi tekstiviestillä tai kirjautumalla Online-palveluumme. Toiminta-ajatus vastaakin pikavippien hyviä puolia, kuten pikavippien hakemisen helppoutta ja nostojen tekemisen nopeutta. Nostoja voit tehdä aina tarpeidesi mukaan 50-2100 euron välillä ja rahat siirretään tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Nostojen teoista emme veloita lainkaan nostokuluja.

Joustava OK Limiitti paikkaa kalliit pikavipit

Nopeasti ja helposti

Ovatko kulut päässeet yllättämään arkielämän taipaleen tulot? Me jokainen kohtaamme tilanteita elämän matkan varrella, jolloin tulomme eivät yksinkertaisesti riitä kattamaan kaikkia rahatarpeita. Joskus tarvitsemme vain muutaman kympin viikoksi taikka useamman satasen kattamaan loppukuun menoja. OK Limiitti on tällöin apunasi, tuoden lainaa tilillesi nopeasti ja helposti pikavipin tavoin. Arvaamattominakin pidettyjen pikavippien sijaan tarjoamme sinulle turvallista kulutusluottoa, jossa lainapäätös myönnetään aina 2100 eurolle.

Koko summaa ei suinkaan tarvitse käyttää kerralla. Voit tehdä pienemmän noston helposti tekstiviestillä tai Online-palvelussamme ja rahatarpeesi onkin jo paikattu! Pikavippien helppoutta ilman huimia kustannuksia tai yllättäviä piilokuluja. Nostokuluja emme peri lainkaan ja lainakorkommekin ovat yksiä markkinoiden edullisimpia. Tiedät aina mistä meille maksat. OK Limiitin lyhennys tapahtuu 130 euron kiinteissä kuukausierissä, riippuen tekemistäsi nostoista. Ei nostoja, ei kuluja!  

Nopea lainapäätös minuuteissa

OK Limiittiä voit hakea helposti ja luotettavasti niin verkossa kuin mobiilissa. Täytä vain hakemuksemme ja saat alustavan lainapäätöksen jo minuuteissa. Rahat ovat tililläsi vielä saman päivän aikana asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa. Voit myös hakea OK Limiitin valmiiksi pahan päivän varalle odottamaan rahatarpeitasi.

OK Limiitillä paikkaat budjettiasi helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti.

Hae OK Limiittiä

Kuinka OK Limiitin takaisinmaksu määriytyy?

OK Limiitin takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudesssa kiinteissä tasaerissä. Uskomme vahvasti takaisinmaksuohjelmalle avoimuuteen ja selkeyteen. Piilokuluja ei meiltä löydä ja tiedän aina, mistä maksat. OK Limiitti ei sisällä avausmaksuja tai nostopalkkioita. Laskutuslisämme on 6,90 €. Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49% ja todellinen vuosikorkomme on max. 70,47%. Jos et tee nostoja, ei kuluja.

Verrattuna entisiin pikavippeihin limiittilainamme on siis hyvinkin edullinen. Eräpäiväksi voit valitse joko kuun 15. tai kuukauden viimeisen päivän. Suosittelemme valitsemaan limiittilainan eräpäivän lähimmäksi tilipäivääsi. Eräpäivää ei voi vaihtaa kesken laina-ajan.

Lasku saapuu kuukaisittain, josta voit maksaa joko minimilyhennyksen tai halutessasi myös enemmän. Lyhennykset voi maksaa takaisin aiemminkin ilman lisäkuluja. Viitenumero säilyy samana koko laskutuskauden ajan. Jos puolestaan haluat maksaa lainasi kerralla pois, otathan yhteyttä ensin asiakaspalveluumme tarkempia lisäohjeita varten. Mikäli laskutuskauden päättymisen jälkeen laskua ei ole saapunut kymmenen (10) päivän sisällä tai laskusi on kadonnut, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme laskutietoja varten.