Unohda 200 euron pikavippi - hae joustavaa OK Lainaa

Meistä jokainen kohtaa arkielämässä tilanteita, jolloin 1000 euron puuttuminen tilitä voi aiheuttaa tuskaa, silloin kun tarve olisi akuutti. Ehkä auto meni rikki tai vakuutusmaksut muistuttivat läsnäolollaan. Rahaa tulisi käyttötarkoituksesta huolimatta saada nopeasti ja vaivattomasti. Unohda 200 euron kalliit pikavipit ja ota avuksesi OK Laina.

OK Laina toimii entisaikojen pikavippien tavoin, mutta esimerkiksi taivaita hipovat kalliit korot on unohdettu. OK Lainassa saat hakemukseesi alustavan lainapäätöksen jopa 10 000 eurolle ilman vakuuksia. Toiminta-ajatus vastaakin pikavippien hyviä puolia, kuten pikavippien hakemisen helppoutta ja lainan tilille saamisen nopeutta. Hakemuksessa tuloselvitys tehdään Instantor- työkalulla, joka nopeuttaa lainapäätöksen saamista ja parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa.

Joustava OK Laina paikkaa kalliit pikavipit

Nopeasti ja helposti

Ovatko kulut päässeet yllättämään arkielämän taipaleen tulot? Me jokainen kohtaamme tilanteita elämän matkan varrella, jolloin tulomme eivät yksinkertaisesti riitä kattamaan kaikkia rahatarpeita. Joskus tarvitsemme vain muutaman kympin viikoksi taikka useamman tonnin kattamaan yllättäviä menoja. OK Laina on tällöin apunasi, tuoden lainaa tilillesi nopeasti ja helposti pikavipin tavoin. Arvaamattominakin pidettyjen pikavippien sijaan tarjoamme sinulle turvallista kertalainan, jossa lainapäätöksen voi saada summalle välillä 4000 - 10 000€.

Nopea lainapäätös minuuteissa

OK Lainaa voit hakea helposti ja luotettavasti niin verkossa kuin mobiilissa. Täytä vain hakemuksemme ja saat alustavan lainapäätöksen jo minuuteissa. Rahat ovat tililläsi vielä saman päivän aikana asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa.

OK Limiitillä paikkaat budjettiasi helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti.

Hae OK Lainaa

OK Lainan takaisinmaksun määriytyminen

OK Lainan takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa siunun valitsemallasi laskutustavalla. Uskomme vahvasti takaisinmaksuohjelmalle avoimuuteen ja selkeyteen. Piilokuluja ei meiltä löydä ja tiedän aina, mistä maksat. OK Laina ei sisällä avausmaksuja tai nostopalkkioita.

Vuotuinen nimelliskorko on 19,40 %, tilinhoitomaksu 11€/kk. Lainan todellinen vuosikorko: 23,96-27,73 % riippuen lainan koosta ja laina-aikaa saat lainallesi 36-84 kk

Eräpäiväksi voit valita joko kuun 15. tai kuukauden viimeisen päivä. Usein asiakkaamme valitsevat eräpäivän, joka on mahdollisimman lähellä heidän tilipäiväänsä. Eräpäivävalintasi säilyy koko laina-ajan.

Lasku saapuu kuukausittain joko sähköisesti tai halutessasi postitse. Laskusta maksetaan osoitetulla viitenumerolla laskun summa. Halutessasi saat lyhentää lainaasi enemmän ja nopeammin, jos haluat. Tästä ei aiheudu sinulle lisäkuluja. Jos haluat maksaa lainasi kokonaisuudessaan kerralla takaisin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tarkempia maksuohjeita varten. Jos uusinta laskuasi ei ole saapunut kymmenen (10) päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.