OK Money lainapalveluja jo vuodesta 2005

OK Money Finland Oy perustettiin vuonna 2005 palvelemaan suomalaisia pikalaina- ja pikavippi-asiakkaita. OK Money oli alusta alkaen osa suomalaista Risicum Capital Oy:tä, jonka nimi muutettiin yrityskaupan myötä Aurajoki Nordic Oy:ksi. Risicum ja OK Money pikavippipalvelut korvattiin Laina.fi lainapalvelulla kesäkuussa 2013, kun lakimuutos pikavippien korkokatosta astui voimaan.

Yrityksen arvoihin on aina kuulunut avoimuus, palautteen ja asiakkaidemme arvostaminen. Meidän tehtävänämme on lainoittaa suomalasia yksityisasiakkaita, joiden talous on kunnossa ja takaisinmaksukyky riittävä. Tämä tarkoittaa sitä, että tarkistamme aina asiakkaidemme luottokelpoisuuden omista ja Suomen Asiakastiedon rekistereistä. Näin varmistamme, että asiakkaamme selviytyy lainastaan - aivan kuten pankitkin tekevät. Olemme tuoneet kaikille sivuillemme lainalaskurit, josta kaikkien lainojen kulut näkyvät helposti ja avoimesti. Asiakkaidemme ei tarvitse arvuutella mitä lainaa milloinkin maksaa.

OK Limitti on nyt OK Laina

OK Money:n palvelut muutettiin syyskuussa 2019 muuttuneen lainsäädännön takia ja OKMoney:n valikoimaan tuotiin uusi tuote, OK Laina. OK Laina on kertalaina jota haetaan 4000 ja 10 000 euron välillä 500 euron välein.

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40 %, tilinhoitomaksu 11€/kk Todellinen vuosikorko: 23,96-27,73%.
Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 €.
Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk.

 

OK Money on osa kansainvälistä lainapalvelukonsernia

Aurajoki Nordic OY:n rahoituspalvelut toimivat myös Ruotsissa. Ruotsissa yritys myöntää pikalainoja ja monieräisiä pikavippejä Risicum.se ja Lånbutiken.se -palveluiden kautta.

Suomessa voi myös ostaa verkkokauppaostoksia laskulla ja osamaksulla. Tämän mahdollistaa kehittämämme Jousto Lasku ja Jousto Osamaksu maksupalvelu. Jousto Lasku ja Jousto Osamaksu -palvelut ovat olemassa jo yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Lue lisää Joustosta ja tee verkkokauppaostokset seuraavan kerran kotimaisella Joustolla, Jousto.com.

Tutustu meihin -Aurajoki Nordic Oy