OK Money lainapalveluja jo vuodesta 2005

OK Money Finland Oy perustettiin vuonna 2005 palvelemaan suomalaisia pikalaina- ja pikavippi-asiakkaita. OK Money oli alusta alkaen osa suomalaista Risicum Capital Oy:tä, jonka nimi muutettiin yrityskaupan myötä Aurajoki Nordic Oy:ksi. Risicum ja OK Money pikavippipalvelut korvattiin Laina.fi lainapalvelulla kesäkuussa 2013, kun lakimuutos pikavippien korkokatosta astui voimaan.

Yrityksen arvoihin on aina kuulunut avoimuus, palautteen ja asiakkaidemme arvostaminen. Meidän tehtävänämme on lainoittaa suomalasia yksityisasiakkaita, joiden talous on kunnossa ja takaisinmaksukyky riittävä. Tämä tarkoittaa sitä, että tarkistamme aina asiakkaidemme luottokelpoisuuden omista ja Suomen Asiakastiedon rekistereistä. Näin varmistamme, että asiakkaamme selviytyy lainastaan - aivan kuten pankitkin tekevät. Olemme tuoneet kaikille sivuillemme lainalaskurit, josta kaikkien lainojen kulut näkyvät helposti ja avoimesti. Asiakkaidemme ei tarvitse arvuutella mitä lainaa milloinkin maksaa.

OK Limitti kehitettiin asiakkailta saadun palautteen perusteella

OK Money palvelu avattiin uudestaan joulukuussa 2015 palvelemaan uusia ja vanhoja asiakkaita. Asiakkailta saamamme palautteen perusteella loimme uuden tuotteen, joka on juuri sellainen kun asiakkaamme halusivat.

Me myönnämme aina asiakkaalle 2100€ OK Limiitin, josta asiakas voi siirtää rahaa omalle tililleen juuri sen summan kun kulloinkin tarvitsee. Takaisinmaksun hahmottaminen on selkeää, koska asiakas maksaa joka kuukausi takaisin aina kiinteän 130€ lyhennyksen. Kiinteä kuukausimaksu helpottaa monen asiakkaan taloudenpitoa. 

Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2100 euron luotolle on 70,47 %.

OK Money on osa kansainvälistä lainapalvelukonsernia

Aurajoki Nordic OY:n rahoituspalvelut toimivat myös Ruotsissa. Ruotsissa yritys myöntää pikalainoja ja monieräisiä pikavippejä Risicum.se ja Lånbutiken.se -palveluiden kautta.

Suomessa voi myös ostaa verkkokauppaostoksia laskulla ja osamaksulla. Tämän mahdollistaa kehittämämme Jousto Lasku ja Jousto Osamaksu maksupalvelu. Jousto Lasku ja Jousto Osamaksu -palvelut ovat olemassa jo yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Lue lisää Joustosta ja tee verkkokauppaostokset seuraavan kerran kotimaisella Joustolla, Jousto.com.

Tutustu meihin -Aurajoki Nordic Oy