Nostojen tekeminen on helppoa

Hakemuksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus tehdä jo ensimmäinen nostopyyntö. Silloin siirrämme rahat tilillesi heti, kun hakemus on käsitelty asiakaspalvelussamme loppuun. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen voit tehdä nostoja joko SMS-viestillä tai Online-palvelussamme – tarvitset tähän hakemuksen yhteydessä luodun henkilökohtaisen PIN-koodin. Rahat maksetaan tilillesi aina asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Tee nosto Online-palvelussa

Online-palvelumme on auki vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. Kirjaudut helposti Online-palveluun sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodilla, tai verkkopankkitunnuksillasi. Mikäli unohdat PIN-koodin, voit luoda uuden tunnistautumalla uudestaan pankkitunnuksilla Onlinessa.

Tee nosto SMS-viestillä

Jos pikalainoja tilattiin aikaisemmin puhelimella, niin nyt teet noston omasta limiittilainasta myös puhelimitse. Lähetät vain viestin M SUMMA numeroon 16450 ja me siirrämme rahat tilillesi. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta, me emme peri viestistä lisämaksua. Esimerkiksi M 200 numeroon 16450.

Hae OK Limiittiä

Luottolimiitin lainatiedot: vuotuinen nimelliskorko 49%, laskutuslisä 6,90€/lasku, luottolimiitin koko 2100 euroa. Todellinen vuosikorko: max. 70,47%. Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2 458,44, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 19:sta kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 31 kuukautta