Valitettavasti emme tällä hetkellä myönnä uusia lainoja. Keskitymme toistaiseksi palvelemaan olemassa olevia asiakkaitamme.

Olemme jälleen palveluksessasi heti tilanteen normalisoituessa.


Usein kysyttyä - OK Money

Miksi en voi hakea enää OK Limiittiä?

OK Limiitti poistui OKMoneyn tuotevalikoimasta syyskuussa 2019 Suomessa voimaan astuneen lakimuutoksen myötä. OK Limiitin tilalle tuli OK Laina, joka on kulutusluotto, ja jota haetaan tietylle summalle ja jota maksetaan takaisin 36, 48, 60, 72 tai jopa 84 kuukauden tasaerissä. Voit hakea lainasummaksi 4000 ja 10 000 euron väliltä minkä tahansa summan sadan euron välein ja lainan lopullinen takaisinmaksuaika riippuu OK Lainan suuruudesta.

Mitkä ovat OK Lainan edut?
OK Laina on kulutusluotto ja se on erinomainen vaihtoehto kun tarvitset nopeasti rahaa harkittuun tai yllättävään hankintaan ja se on hinnoiteltu siten, että arjen kustannukset pysyvät kohtuullisina.

Kuka saa OK Lainaa?
Lainaa saa vakituisesti Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö, joka varmistaa henkilöllisyyden tarjoamillamme vaihtoehdoilla sekä antaa luotettavan selvityksen tuloistaan.

Miten haen lainaa?
Lainaa haetaan ainoastaan okmoney.fi lainapalvelusta ja luottopäätöksen saat heti.

  1. Valitse haluamasi noston määrä.
  2. Tunnistaudu ja kirjaudu järjestelemään pankkitunnuksillasi.
  3. Anna vastaukset talouteesi liittyviin kysymyksiin ja vahvista tiedot käyttämällä turvallista Instantor-työkalua sekä ja hyväksy lainan ehdot.
  4. Rahat saat tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 9-17 tai heti kun olet antanut luotettavan selvityksen tuloistasi.

Kuinka paljon lainaa voi saada?
OK Lainan voi hakea sadan euron välein alkaen 4000€ aina 10 000€ asti.

Kauanko lainapäätöksen saaminen kestää?
Hyväksyttyäsi lainaehdot hakemuksen yhteydessä saat alustavan pikalainapäätöksen saman tien. Otamme vastaan lainahakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Mihin tuloselvitystä tarvitaan?
Suomen laki vaatii meitä varmistamaan luotonhakijan luottokelpoisuuden. Aivan kuten suomalaiset pankitkin, myös me rahoitusyhtiönä haluamme varmistautua siitä, että selviydyt lainan kuluista ja takaisinmaksuista. On asiakkaan etu, että luottoselvitys tehdään. Käytämme tuloselvityksen tekemiseen turvalista ja ilmaista Instantor-työkalua hakemuksen yhteydessä.

Mihin aikaan saan rahat tililleni?
Nostot siirretään hakijan tilille aina asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 9-17, kun asiakkaan ilmoittama tili on jossain seuraavissa pankeissa: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki, S-pankki tai Paikallisosuuspankit.

Milloin voin hakea lainaa?
Otamme hakemuksia vastaanotetaan 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 9-17.

Mitkä ovat lainaehdot?
Lainaehdot löydät kohdasta lainaehdot.

Mitkä ovat lainankorot?
Luoton vuotuinen nimelliskorko on 19,40 %.

Saako lainahakemuksen peruttua?
Kyllä. Kuluttajasuojalaki mahdollistaa myönnetyn lainahakemuksen peruutuksen 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksen tiedoksisaamisesta.

Milloin on lainan lyhennyksen eräpäivä?
Voi valita itse eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Laskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana. Suosittelemme valitsemaan eräpäiväksi päivän, joka on lähempänä omaa palkkapäivääsi.

Miten maksan lainaani takaisin?
Lähetämme sinulle laskun kerran kuussa. Maksa vähintään laskussa näkyvä lyhennys tai halutessasi sitä suuremman summan. Jos haluat maksaa lainan kokonaan pois, ota aina yhteyttä asiakaspalveluun.

Voiko maksaa lyhennyksenennen eräpäivää takaisin?
Toki, voit maksaa lyhennyksen pois jo etuajassa, eikä siitä luonnollisesti aiheudu sinulle lisäkuluja. Lainasumma pysyy kuitenkin aina lainaehtojen mukaisena.

Voinko maksaa lainaa pois etuajassa?
Kyllä, voit tehdä ylimääräisiä suorituksia lainaasi milloin haluat. Käytä samaa viitenumeroa koko laina-ajan.

Laskuni on kadonnut, mitä teen?
Mikäli jostakin syystä lasku ei ole tullut lainanottajalle kymmenen päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä tai olet hukannut laskun, tulee asiakkaan ottaa omatoimisesti yhteyttä OK Money:n asiakaspalveluun.

Miksi lainahakemukseni on hylätty?
Useimmiten hylkäämissyyt ovat joko yksi tai useampi kohta alla olevista vaihtoehdoista:

  • tulotiedot ovat olleet puutteellisia ja annetut tiedot eivät riitä laskettuun takaisinmaksuun
  • hakijalla on muita lainoja auki Aurajoki Nordic Oy:n edustamissa yhtiöissä
  • hakijalla on luottohäiriömerkintä tai maksuhäiriömerkintä
  • lainan myöntämisen yleiset edellytykset eivät täyttyneet
  • hakemus hylätään myös, jos hakemuksessa käytetään tiliä, jolle on aikaisemmin myönnetty laina toiselle henkilölle.

 

Kysymyksiä OK Limiitistä:

Mikä on OK Limiitti?

OK Limiitti oli tasaerissä lyhennettevä limiittilaina. OK Limiittiä myönnettiin aina 2100€ summalle, josta hyväkysytyn lainapäätöksen saanut voi tehdä nostoja tarpeidensa mukaisesti 50-2100€ arvosta. OK Limiitti on limiittilainamarkkinoiden ensimmäinen tasaeräinen laina, jossa lyhennys 130€/kk.

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 49%, laskutuslisä 6,90€/lasku, luottolimiitin koko 2100 euroa. Todellinen vuosikorko: max. 70,47%. Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2 458,44, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 19:sta kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 31 kuukautta

Mitkä ovat OK Limiittin edut?
OK Limiittissä on avoin ja selkeä takaisinmaksuohjelma jonka avulla tiedät aina mitä maksat ja miksi. Lainassa ei ole avausmaksuja tai nostopalkkioita. Lainapäätöksen saat jo minuuteissa ja rahat tilillesi jo samana päivänä. Mikäli henkilö ei tee nostoja, ei lainasta myöskään aiheudu kuluja. OK Moneyn OK Limiitti on Suomen Taloustutkimuksen "Suomen Pienlainat ja Kulutusluotot" tutkimuksen voittaja mm. vuosina 2008, 2010, 2012 ja 2013.

Kuka saa OK Limiittiä?


OK Money ei myönnä limiittilainaa enää syyskuusta 2019 eteenpäin, vaan OK Limiitin korvaa OK Laina, joka on asiakkan tilille kerralla maksettava laina. Käytössä olevien OK Limiittiluottojen käyttö jatkuu normaalisti.

 

Näin se toimii

OK Lainan hakeminen on varsin helppoa ja kätevää. Usein kuitenkin on niin, että useille asiakkaistamme tulee samoja asioita ja kysymyksiä mieleen. Jotta kaikki keskeisimmät asiat olisivat helposti löydettävissä yhdeltä ja samalta sivulta, niin keräsimme ne tänne yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi.