Usein kysyttyä - OK Money

Mikä on OK Limiitti?
OK Limiitti on tasaerissä lyhennettevä limiittilaina. OK Limiittiä myönnetään aina 2100€ summalle, josta hyväkysytyn lainapäätöksen saanut voi tehdä nostoja tarpeidensa mukaisesti 50-2100€ arvosta. OK Limiitti on limiittilainamarkkinoiden ensimmäinen tasaeräinen laina, jossa lyhennys 130€/kk.

Mitkä ovat OK Limiittin edut?
OK Limiittissä on avoin ja selkeä takaisinmaksuohjelma jonka vulla tidän aina mitä maksat ja miksi. Lainassa ei ole avausmaksuja tai nostopalkkioita. Lainapäätöksen saat jo minuuteissa ja rahat tilillesi jo samana päivänä. Mikäli henkilö ei tee nostoja, ei lainasta myöskään aiheudu kuluja. OK Moneyn OK Limiitti on Suomen Taloustutkimuksen "Suomen Pienlainat ja Kulutusluotot" tutkimuksen voittaja mm. vuosina 2008, 2010, 2012 ja 2013.

Kuka saa OK Limiittiä?
Lainaa saa, kun on 20-75 vuotias, vakituisesti Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö, joka varmistaa henkilöllisyyden tarjoamillamme vaihtoehdoilla sekä antaa luotettavan selvityksen tuloistaan. Hakijan tulee olla asunut Suomessa 2 vuotta.

Hae OK Limiittiä

Miten haen lainaa?
Lainaa haetaan ainoastaan okmoney.fi lainapalvelusta ja luottopäätöksen saat heti.

  1. Valitse haluamasi noston määrä.
  2. Tunnistaudu ja kirjaudu järjestelemään pankkitunnuksillasi.
  3. Anna vastaukset talouteesi liittyviin kysymyksiin ja vahvista tiedot käyttämällä turvallista Instantor-työkalua sekä ja hyväksy lainan ehdot.
  4. Rahat saat tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21 tai heti kun olet antanut luotettavan selvityksen tuloistasi.

Kuinka paljon lainaa voi saada?
Myönnämme sinulle OK Moneysta vain yhden 2100 euron arvoisen OK Limiitin.

Kauanko lainapäätöksen saaminen kestää?
Hyväksyttyäsi lainaehdot hakemuksen yhteydessä saat alustavan pikalainapäätöksen saman tien. Otamme vastaan lainahakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Mihin tuloselvitystä tarvitaan?
Suomen laki vaatii meitä varmistamaan luotonhakijan luottokelpoisuuden. Aivan kuten suomalaiset pankitkin, myös me rahoitusyhtiönä haluamme varmistautua siitä, että selviydyt lainan kuluista ja takaisinmaksuista. On asiakkaan etu, että luottoselvitys tehdään. Siksi pyydämme sinua lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta (yrittäjiltä pyydämme verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä). Tuloselvityksenä voimme tapauskohtaisesti käyttää myös esim. henkilön julkisia verotietoja luottopäätöksen tekemisessä.

Sinun ei enää tarvitse kuitenkaan lähettää selvitystä erikseen, jos käytät turvalista ja ilmaista Instantor-työkalua hakemuksen yhteydessä.

Mihin aikaan saan rahat tililleni?
Nostot siirretään hakijan tilille aina aukioloaikoinamme ma-pe 7-22 ja la-su 9-21, kun asiakkaan ilmoittama tili on jossain seuraavissa pankeissa: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Ålandsbanken ja  Handelsbanken.

Muiden pankkien asiakkaille maksuissa voi kestää 1-2 pankkipäivää.

Milloin voin hakea lainaa?
Otamme hakemuksia vastaanotetaan 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoinamme ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Mitkä ovat lainaehdot?
Lainaehdot löydät kohdasta lainaehdot.

Mitkä ovat lainankorot?
Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49 %. Me emme peri erillistä nostopalkkiota nostetuista summista. Esimerkiksi pikavippeihin verrattuna uusi lainamuoto on erittäin edullinen.

Saako lainahakemuksen peruttua?
Kyllä. Kuluttajasuojalaki mahdollistaa myönnetyn lainahakemuksen peruutuksen 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksen tiedoksisaamisesta.

Milloin on lainan lyhennyksen eräpäivä?
Voi valita itse eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Laskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana. Suosittelemme valitsemaan eräpäiväksi päivän, joka on lähempänä omaa palkkapäivääsi.

Miten maksan lainaani takaisin?
Lähetämme sinulle laskun kerran kuussa. Maksa vähintään laskussa näkyvä lyhennys tai halutessasi sitä suuremman summan. Jos haluat maksaa lainan kokonaan pois, ota aina yhteyttä asiakaspalveluun.

Voiko maksaa lyhennyksenennen eräpäivää takaisin?
Toki, voit maksaa lyhennyksen pois jo etuajassa, eikä siitä luonnollisesti aiheudu sinulle lisäkuluja. Lainasumma pysyy kuitenkin aina lainaehtojen mukaisena.

Voinko maksaa lainaa pois etuajassa?
Kyllä, voit tehdä ylimääräisiä suorituksia lainaasi milloin haluat. Käytä samaa viitenumeroa koko laina-ajan.

Laskuni on hukkunut, mitä teen?
Mikäli jostakin syystä lasku ei ole tullut lainanottajalle kymmenen päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä tai olet hukannut laskun, tulee asiakkaan ottaa omatoimisesti yhteyttä OK Money:n tai iKassan asiakaspalveluun.

Miksi lainahakemukseni on hylätty?
Useimmiten hylkäämissyyt ovat joko yksi tai useampi kohta alla olevista vaihtoehdoista:

  • tulotiedot ovat olleet puutteellisia ja annetut tiedot eivät riitä laskettuun takaisinmaksuun
  • hakijalla on muita lainoja auki Aurajoki Nordicin edustamissa yhtiöissä
  • hakijalla on luottohäiriömerkintä tai maksuhäiriömerkintä
  • lainan myöntämisen yleiset edellytykset eivät täyttyneet
  • hakemus hylätään myös, jos hakemuksessa käytetään tiliä, jolle on aikaisemmin myönnetty laina toiselle henkilölle.

Hae OK Limiittiä

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 49%, laskutuslisä 6,90€/lasku, luottolimiitin koko 2100 euroa. Todellinen vuosikorko: max. 70,47%. Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2 458,44, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 19:sta kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 31 kuukautta