Unohda kallis vippi ja tutustu OK Limiittiin

OK Money 2100 euron limiittilainasta teet helposti pienempiä nostoja silloin kuin rahan tarve on akuutti. Voit tehdä tarvitsemasi nostoja 50 - 2100 euron väliltä, limiittisi mukaisesti. Saat aina 2100 euron luottopäätöksen, mutta maksat vain tekemistäsi nostoista. Pienemmät nostot toimivat vipin tavoin ja ne voi maksaa takaisin joko kerralla tai pienimmissä 130 € kuukausierissä. Nostoille saat keskimäärin 45 päivää takaisinmaksuaikaa.

Nostitpa minkä summan tahansa on takasinmaksu aina kiinteä 130 € kuukaudessa.

  • Nostot yhteensä 200 € ja maksat takaisin 130 € kuukaudessa
  • Nostot yhteensä 800 € ja maksat takaisin 130 € kuukaudessa
  • Nostot yhteensä 1000 € ja maksat takaisin 130 € kuukaudessa
  • Nostot yhteensä 2100 € ja maksat takaisin 130 € kuukaudessa 

OK Limiitti on halvempi kuin vippi ja vipit yleensäkin

OK Limiitti on hinnoiteltu siten, että siinä ei ole avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja. Kuukausikorko on kohtuullinen 70,47%, kun vipeissä korot olivat aikoinaan satoja tai tuhansia prosentteja. OK Limiitti on myös kätevä siinä, että enää ei tarvitse hakea pikavippiä useasta paikasta ja maksaa niitä takaisin moniin paikkoihin. Kun teet pienemmän noston ja maksat sen takaisin, on sinulla jälleen lisää lainavaroja käytössäsi. Muista aina nostaa vain tarvitsemasi summa ja pitää loppu laina vaikka vararahastona pahan päivän varalle.

Nostot kätevästi sms-viestillä tai Onlinessa

Kun haluat siirtää rahaa eli tehdä noston OK Limiitistä omalle tilillesi, teet sen helposti joko lähettämällä sms-viestin tai kirjautumalla Online-palveluumme. Nostot ovat sikäli ilmaisia, että me emme peri erillistä nostopalkkiota yksittäisistä nostoista. Katso nosto-ohjeet tarkemmin täältä .''

Jos pikalainoja tilattiin aikaisemmin puhelimella, niin nyt teet noston omasta limiittilainasta myös puhelimitse. Lähetät vain viestin M SUMMA numeroon 16450 ja me siirrämme rahat tilillesi. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta, me emme peri viestistä lisämaksua. Esimerkiksi M 200 numeroon 16450.