OK Limiitti on 2100 euron joustava laina

Useimmille meille tulee jossain vaiheessa elämää eteen tilanne, jossa rahat ovat loppuneet tai ne eivät riitä seuraavaan palkkapäivään. Kun haluat arkeesi joustoa, on OK Limiitti laina, jolla helpotat arkea. OK Limiitti antaa sinulle lainaa jopa 2100 euroa, jos niin haluat. Lainasumma myönnetään aina 2100 eurolle. Voit nostaa halutessasi koko summan kerralla tai käyttää lainaa pienemmissä erissä tarpeesi mukaan. Voit tehdä nostoja 50 – 2100 euron väliltä aina silloin kun sinulle sopii.

OK Limiitin edut

  • Limiittilainamarkkinoiden ensimmäinen tasaeräinen laina, lyhennys vain 130 €/kk.
  • Avoin ja selkeä takaisinmaksuohjelma
  • Ei avausmaksuja tai nostopalkkioita
  • Rahat nopeasti tilille jopa samana päivänä
  • Ei nostoja, ei kuluja
  • OK Moneyn luotettavaa luotonantoa jo vuodesta 2005
  • Suomen Taloustutkimuksen ”Suomen Pienlainat ja Kulutusluotot” tutkimuksen voittaja mm. vuosina 2008, 2010, 2012 ja 2013
  • Paras korvaaja perinteisille vipeille.

Hae OK Limiittiä

Kuinka OK Limiitin takaisinmaksu määräytyy?


Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49 %. Me emme peri erillistä nostopalkkiota nostetuista summista. Esimerkiksi pikavippeihin verrattuna uusi lainamuoto on erittäin edullinen. Voit valita itse eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Laskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana. Suosittelemme valitsemaan eräpäiväksi päivän, joka on lähempänä omaa palkkapäivääsi.

 
Lähetämme sinulle laskun kerran kuussa. Maksa vähintään laskussa näkyvä lyhennys tai halutessasi sitä suuremman summan. Jos haluat maksaa lainan kokonaan pois, ota aina yhteyttä asiakaspalveluun. Voit maksaa lyhennyksen pois jo etuajassa, eikä siitä luonnollisesti aiheudu sinulle lisäkuluja. Lainasumma pysyy kuitenkin aina lainaehtojen mukaisena. Halutessasi voit tehdä myös ylimääräisiä suorituksia lainaasi milloin haluat. Käytä samaa viitenumeroa koko laina-ajan.Mikäli jostakin syystä lasku ei ole tullut lainanottajalle kymmenen päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä tai olet hukannut laskun, tulee asiakkaan ottaa omatoimisesti yhteyttä OK Money:n tai iKassan asiakaspalveluun.