OK Limiitti on nyt OK Laina- jopa 10 000 euron joustava kertalaina

Useimmille meille tulee jossain vaiheessa elämää eteen tilanne, jossa rahat ovat loppuneet tai ne eivät riitä seuraavaan palkkapäivään. Kun haluat arkeesi joustoa, helpottaa OK Laina arkeasi. Vaikka OK Limiitti poistui valikoimastamme syyskuussa 2019 voimaantulleen lakimuutoksen myötä, kannattaa silti hakea uusi kertalaina OKMoneyn valikoimasta.

Hae OK Lainaa

Nyt uusi OK Laina ilman vakuuksia jopa 4000-10 000€

OK Laina on kulutusluotto, jota haetaan tietylle summalle ja jota maksetaan takaisin 36, 48, 60, 72 tai jopa 84 kuukauden tasaerissä. Voit hakea lainasummaksi 4000 ja 10 000 euron väliltä minkä tahansa summan viidensadan euron välein ja lainan lopullinen takaisinmaksuaika riippuu OK Lainan suuruudesta. Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto kun tarvitset nopeasti rahaa harkittuun tai yllättävään hankintaan ja se on hinnoiteltu siten, että arjen kustannukset pysyvät kohtuullisina.

Hae Sinulle sopivin lainasumma ja kuukausierä. Taulukkomme kertoo sinulle koko kertalainan kustannukset kerralla, ja voit olla varma siitä, ettei sinulle tule tämän lisäksi muita kuluja tai piilokustannuksia.

Hae OK Lainaa

 

 

Onko sinulla OK Limiitti? Muistathan etusi:

 

Onko sinulla jo OKlimiitti? Ei hätää- voit jatkaa limiittiluottosi käyttämistä aivan kuten ennenkin.

  • Avoin ja selkeä takaisinmaksuohjelma
  • Ei avausmaksuja tai nostopalkkioita
  • Rahat nopeasti tilille jopa samana päivänä
  • Ei nostoja, ei kuluja
  • OK Moneyn luotettavaa luotonantoa jo vuodesta 2005
  • Paras korvaaja perinteisille vipeille.

 

Kuinka OK Limiitin takaisinmaksu määriytyy?


Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49 %. Me emme peri erillistä nostopalkkiota nostetuista summista. Esimerkiksi pikavippeihin verrattuna uusi lainamuoto on erittäin edullinen. Voit valita itse eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Laskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana. Suosittelemme valitsemaan eräpäiväksi päivän, joka on lähempänä omaa palkkapäivääsi.


Lähetämme sinulle laskun kerran kuussa. Maksa vähintään laskussa näkyvä lyhennys tai halutessasi sitä suuremman summan. Jos haluat maksaa lainan kokonaan pois, ota aina yhteyttä asiakaspalveluun. Voit maksaa lyhennyksen pois jo etuajassa, eikä siitä luonnollisesti aiheudu sinulle lisäkuluja. Lainasumma pysyy kuitenkin aina lainaehtojen mukaisena. Halutessasi voit tehdä myös ylimääräisiä suorituksia lainaasi milloin haluat. Käytä samaa viitenumeroa koko laina-ajan.Mikäli jostakin syystä lasku ei ole tullut lainanottajalle kymmenen päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä tai olet hukannut laskun, tulee asiakkaan ottaa omatoimisesti yhteyttä OK Money:n asiakaspalveluun.

 

Haluatko lyhennysvapaata OK Limiitillesi?

Lyhennysvapaa kuukausi koskee OK Limiitin asiakkaita, jotka ovat lyhentäneet lainaansa minimissään kolme kertaa. Lyhennysvapaana kuukautena maksat laskustasi vain korot ja kulut. Lyhennysvapaa kuukausi aktivoidaan helposti tekstiviestitse. Palvelumme on maksuton. Voit hyödyntää lyhennysvapaata kahdesti 12 kuukauden aikana, mikäli olet lyhentänyt lainaasi kolmen laskun verran.

Tutustu lyhennysvapaisiin kuukausiin

 

Kuuntelemme asiakkaitamme

Alkuvuodesta 2019 kartoitimme palvelujemme tilannetta haastattelemalla asiakkaita asiakaspalvelutiimimme kanssa. Kysyimme satunnaisotannalla käyttökokemuksia, mielikuvia, toiveita ja palautetta asiakkailtamme. Hyvä ja laadukas asiakaspalvelu sekä tuotteidemme hyvä asiakaskokemus on meille kaiken tekemisen lähtökohta. Kannustamme asiakkaitamme antamaan palautetta ja hyödynnämme sitä myös kehityksessä. Tässä muutamia kommentteja, joita kuulimme:

Palvelunne tuntuu henkilökohtaiselta kun voi asioida puhelimella.

Nopea ja asiallinen.

Tuntui sopivalta minulle.

Lainahakemus tuntui helpolta vaihtoehdolta kilpailijoihin nähden.

Hyvä asiakaspalvelu.

Meillä palautteen antamisella on vaikutusta!

Lasku on tärkeä osa asiakaskokemusta

Näin kuulimme asiakkaaltamme ja siihen on helppo yhtyä. Vuonna 2018 kehitimmekin kaikkien tuotteidemme laskujen ulkoasua informatiivisemmiksi sekä asiakaslähtöisemmiksi saamamme asiakaspalautteen perusteella. Loppuvuodesta 2018 vaihdoimme myös laskujen välityspalvelua, joka parantaa omalta osalta asiakaskokemusta laskujen lähettämisen ja vastaanottamisen kanssa.

Laskutus kokonaisuudessaan elää murroskauttaan Suomessa. Tällä hetkellä kuluttajalla on vaihtoehtoja laskun vastaanottamiseksi tarjolla enemmän kuin aiemmin. Esimerkiksi meiltä voit saada laskun kirjeitse kotiin tai sähköpostilla. Voit lisätä Aurajoki Nordic Oy:n omaan verkkopankkiisi e-lasku toimittajaksi ja saada laskut kätevästi suoraan verkkopankkiisi. Toimitamme myös laskut Postin ylläpitämiin NetPosti –palveluun ja OmaPosti–mobiilisovellukseen asiakkaan näin halutessa. Luoton maksutiedot löytyvät aina myös Online palvelusta ja sähköpostiin saapuvan maksulinkin takaa. Online palvelusta ja maksulinkkejä käyttämällä saat maksun kirjautumaan lainallesi heti ilman pankkiviiveitä.