Unohda 500 euron pikavippi ja hae joustavaa OK Limiittiä

Jokainen on varmasti kohdannut elämänsä aikana tilanteen, jossa menot ovat hetkellisesti ylittäneet tulot. Yllättävän suuri sähkölasku taikka vakuutusmaksu voi tehdä suurenkin loven lompakkoon. Rahaa olisi saata nopeasti ja helposti. 500 euron pikavipin sijaan, tarjoamme sinulle luotettavaa ja joustavaa lainaa OK Limiittiä. OK Limiitti on 2100 euron laina, jossa on entisaikojen pikavippien tavoin nopea ja helppo hakuprosessi. Nostoja voit tehdä kätevästi tekstiviestillä tai Online-palvelussamme aina, kun tarvitset 50 – 2100 euron välillä. Maksat vain nostamastasi lainasta. Ei nostoja, ei kuluja!

Verrattuna aikaisempiin pikavippeihin OK Limiitti on huomattavasti luotettavampi ja edullisempi vaihtoehto sinulle, joka tarvitse lainaa nopeasti. OK Limiitti eroaa pikavipeistä myös siten, että olemme jättäneet huiman korkeat korot tanssilattioille. OK Limiittilaina on yksiä markkinoiden edullisimpia vaihtoehtoja. Tiedät aina, mistä maksat sillä takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain kiinteissä 130 euron erissä. Voit joko nostaa 500 euroa suoraan tilillesi tai nostaa ensin pienemmän summan, jolloin limiittilainasi jää odottamaan tulevia nostoja. Summien nostaminen tapahtuu pikavipin tavoin helposti siis joko tekstiviestillä tai Online-palvelussamme. Nostot siirretään tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa.

Joustava OK Limiitti korvaa kalliit pikavipit

Lainaa tilille nopeasti ja helposti

50 tai 500 euron lovi lompakossa tuntuu ikävältä, kun arkielämän talous yllättää. Pienikin summa voi tuntua suurelta puutteelta, kun loppukuun kassasta puuttuu rahaa pakollisiin menoihin. OK Limiitti on nopea ratkaisu kiperään rahatarpeeseen. Pikavippien tavoin, hakeminen tapahtuu helposti ja nopeasti niin verkossa kuin mobiilissa. Pikavippien valttikortit perustuivat pitkälti juurikin lainan hakuprosessin vaivattomuuteen sekä rahojen nopeaan siirtämiseen omalle tilille käytettäväksi. Nämä hyödyt ja edut löytyvät myös OK Limiitistä, jossa olemme kuitenkin unohtaneet pikavippien haittapuolet, kuten pikavippien yllättävät piilokulut tai taivaita hipovat korkeat korot.

Vaivaton hakeminen verkossa

Vaivattomasti verkossa ja mobiilissa

OK Limiittiin haet alustavan lainapäätöksen helposti jo minuuteissa niin verkossa kuin mobiilissa. Myöntävän lainapäätöksen jälkeen, voit alkaa tekemään nostoja heti kulloisenkin tarpeen mukaisesti ja rahat siirretään tilillesi hetkessä asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21. Täytä vain hakemuksemme, vastaa muutamaan kysymykseen ja oletkin jo valmis. Koko summaa ei ole pakko nostaa kerralla tilillesi ja jäljelle jäävä summa voi toimia vararahastonasi pahanpäivän varalle. Maksat vain nostamastasi lainasta. OK Limiitti paikkaa rahatarpeesi helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti ilman piilokuluja.

Hae OK Limiittiä

OK Limiitin takaisinmaksun määriytyminen

OK Limiitin takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa kiinteissä tasaerissä. Uskomme vahvasti takaisinmaksuohjelmalle avoimuuteen ja selkeyteen. Piilokuluja ei meiltä löydä ja tiedän aina, mistä maksat. OK Limiitti ei sisällä avausmaksuja tai nostopalkkioita. Laskutuslisämme on 6,90 €. Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49% ja todellinen vuosikorkomme on max. 70,47%. Jos et tee nostoja, ei kuluja.

OK Limiitissä takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain kiinteissä tasaerissä. Takaisinmaksuohjelmamme on avoin ja selkeä, ilman piilokuluja. Laskutuslisämme on 6,90 € ja luoton vuotuinen nimelliskorko on 49 %. Todellinen vuosikorkomme on max. 70,47 %.

Entisaikojen pikavippeihin verrattuna olemme siis hyvinkin edullinen. Taivaita hipovat korot on jätetty tanssilattian puolelle. Eräpäiväksi voit valita joko kuun 15. tai kuukauden viimeisen päivä. Usein asiakkaamme valitsevat eräpäivän, joka on mahdollisimman lähellä heidän tilipäiväänsä. Eräpäivävalintasi säilyy koko laina-ajan.

Lasku saapuu kuukausittain joko sähköisesti tai halutessasi postitse. Laskusta maksetaan osoitetulla viitenumerolla laskun summa. Halutessasi saat lyhentää lainaasi enemmän ja nopeammin, jos haluat. Tästä ei aiheudu sinulle lisäkuluja. Jos haluat maksaa lainasi kokonaisuudessaan kerralla takaisin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tarkempia maksuohjeita varten. Jos uusinta laskuasi ei ole saapunut kymmenen (10) päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.