Unohda 500 euron pikavippi ja hae joustavaa OK Lainaa

Jokainen on varmasti kohdannut elämänsä aikana tilanteen, jossa menot ovat hetkellisesti ylittäneet tulot. Yllättävän suuri sähkölasku taikka vakuutusmaksu voi tehdä suurenkin loven lompakkoon. Rahaa olisi saata nopeasti ja helposti. 500 euron pikavipin sijaan tarjoamme sinulle luotettavaa ja joustavaa OK Lainaa. OK Laina kertalaina, jossa on entisaikojen pikavippien tavoin nopea ja helppo hakuprosessi. Hakemuksen voit tehdä kätevästi verkossa aina kun tarvitset lainaa 4000-10 0000 euron välillä.

Verrattuna aikaisempiin pikavippeihin OK Laina on huomattavasti luotettavampi ja edullisempi vaihtoehto sinulle, joka tarvitse lainaa nopeasti. OK Laina eroaa pikavipeistä myös siten, että olemme jättäneet huiman korkeat korot tanssilattioille. OK Laina on yksi markkinoiden edullisimpia lainavaihtoehtoja. Voist seurata lainasi tilannetta Online-palvelussamme ja oma ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua miltei vuoden jokaisena päivänä.

Joustava OK Laina korvaa kalliit pikavipit

Lainaa tilille nopeasti ja helposti

500 tai 5000 euron lovi lompakossa tuntuu ikävältä, kun arkielämän talous yllättää. Pienikin summa voi tuntua suurelta puutteelta, kun loppukuun kassasta puuttuu rahaa pakollisiin menoihin. OK Laina on nopea ratkaisu kiperään rahatarpeeseen. Pikavippien tavoin, hakeminen tapahtuu helposti ja nopeasti niin verkossa kuin mobiilissa. Pikavippien valttikortit perustuivat pitkälti juurikin lainan hakuprosessin vaivattomuuteen sekä rahojen nopeaan siirtämiseen omalle tilille käytettäväksi. Nämä hyödyt ja edut löytyvät myös OK Lainasta, jossa olemme kuitenkin unohtaneet pikavippien haittapuolet, kuten taivaita hipovat korkeat korot.

Vaivaton hakeminen verkossa

Vaivattomasti verkossa ja mobiilissa

OK Lainaasi haet alustavan lainapäätöksen helposti jo minuuteissa niin verkossa kuin mobiilissa. Myöntävän lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi hetkessä asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe klo 9-17. Täytä vain hakemuksemme, vastaa muutamaan kysymykseen ja oletkin jo valmis. OK Limiitti paikkaa rahatarpeesi helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti ilman piilokuluja.

Hae OK Lainaa

OK Lainan takaisinmaksun määriytyminen

OK Lainan takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa siunun valitsemallasi laskutustavalla. Uskomme vahvasti takaisinmaksuohjelmalle avoimuuteen ja selkeyteen. Piilokuluja ei meiltä löydä ja tiedän aina, mistä maksat. OK Laina ei sisällä avausmaksuja tai nostopalkkioita.

Vuotuinen nimelliskorko on 19,40 %, tilinhoitomaksu 11€/kk. Lainan todellinen vuosikorko: 23,96 - 27,73 % riippuen lainan koosta ja laina-aikaa saat lainallesi 36-84 kk

Eräpäiväksi voit valita joko kuun 15. tai kuukauden viimeisen päivä. Usein asiakkaamme valitsevat eräpäivän, joka on mahdollisimman lähellä heidän tilipäiväänsä. Eräpäivävalintasi säilyy koko laina-ajan.

Lasku saapuu kuukausittain joko sähköisesti tai halutessasi postitse. Laskusta maksetaan osoitetulla viitenumerolla laskun summa. Halutessasi saat lyhentää lainaasi enemmän ja nopeammin, jos haluat. Tästä ei aiheudu sinulle lisäkuluja. Jos haluat maksaa lainasi kokonaisuudessaan kerralla takaisin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tarkempia maksuohjeita varten. Jos uusinta laskuasi ei ole saapunut kymmenen (10) päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.